Pucaju emocije: Od Vichaija se oprostili igrači, stigla i obitelj…

Pucaju emocije: Od Vichaija se oprostili igrači, stigla i obitelj…

Cijela momčad Leicestera poredala se u krugu na centru stadiona King Power i iskazala sućut članovima obitelji Srivaddhanaprabha, koji su stigli u Englesku dva dana nakon Vichaijeve pogibije.

Cijeli Leicester i Engleska ovih se dana opraštaju od poginulih u subotnjem padu helikoptera kraj stadiona King Power. Živote su u nesreći izgubili predsjednik tamošnjeg kluba Vichai Srivaddhanaprabha, njegovi suradnici Nursara Suknamai i Kaveporn Punpare, pilot Eric Swaffer i kopilotkinja Izabela Roza Lechowicz.

Momčad premijerligaša u ponedjeljak se okupila pred stadionom kako bi odala počast predsjedniku koji ih je 2016. odveo do povijesne titule prvaka Engleske. Jamie VardyKasper SchmeichelHarry Maguire i drugi igrači “lisica” teško su mogli suspregnuti suze.

Tisuće buketa cvijeća, šalova, dresova i drugih navijačkih obilježja položeni su ispred stadiona.

Dva dana nakon nesreće na Otok iz Tajlanda su stigli i članovi obitelji Srivaddhanaprabha, Vichaijev sin Aiyawatt, inače potpredsjednik kluba, supruga Aimon te predsjednik Tajlanskoga nogometnog saveza, Somyot Poompanmoung.

Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL

Dirljiv oproštaj od poginulog Vichaija igrači i osoblje Leicestera upriličili su na travnjaku King Powera. Grad je doista zavijen u crno.

Foto: Peter Nicholls/REUTERS/PIXSELL

www.24sata.hr/sport

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.