Rakitić Barceloni: “Ako niste zadovoljni…”

Rakitić Barceloni: “Ako niste zadovoljni…”

Nejasna je Rakitićeva budućnost u Barceloni.

Ivan Rakitić ima ugovor s Barcelonom do ljeta 2021. godine, no još očekuje povišicu plaće. Dobio je obećanje kluba, no financijsko stanje nije dovoljno dobro za konkretizaciju spomenutog obećanja.

Naš reprezentativac je izjavio nakon slavlja protiv Espanyola: “Ja samo želim nastaviti s onim što radim, a to je uživanje na terenu. Sretan sam što su mi suigrači čestitali nakon utakmice i to je jedino što me zanima. Ako je klub zadovoljan sa mnom, dogovorit ćemo se. Razgovarat ćemo i ako nisu zadovoljni i to je cijela mudrost. Ja sam već rekao da se nadam da ću ovdje ostati još godinama.”

Barcelonin predsjednik Bartomeu je dodao: “Ja često razgovaram sa svim igračima, tako i s Ivanom. Ako nema razgovora, čujemo se porukama. Volim biti u kontaktu s igračima i uvijek razgovaramo o obiteljskim stvarima. Ne ulazim u nogometne teme jer za to im služi trener Valverde. Trenutno je proračun ograničen i teški su uvjeti. Rakitić zna da ćemo razgovarati kad financije to dopuste. To trenutno nije tako i možemo razgovarati samo o nogometu.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.