Rakitić je u rušenju Reala nosio tri zastave na kostobranima…

Rakitić je u rušenju Reala nosio tri zastave na kostobranima…

Barcelona je s 5-1 pobijedila Real Madrid, a Ivan Rakitić je nosio posebne kostobrane koji su mu donijeli sreću. Uz fotografije obitelji, tu su i tri zastave - hrvatska, španjolska i andaluzijska.

Iza Ivana Rakitića je posebna večer. Njegova je Barcelona u El Clasicu s 5-1 pobijedila Real Madrid, a Raketa je na sredini terena dobio veliku borbu s Lukom Modrićem.

– Žao mi je vidjeti Modrića takvog, ali meni je najvažnija Barcelona i naši navijači. A oni su jako sretni – rekao je u nedjelju Ivan nakon utakmice, a dan nakon velike pobjede je otkrio i što mu je donijelo sreću.

Rakitićeve kostobrane već nekoliko godina krase supruga Raquel i djeca, a nakon velike pobjede je objavio fotografiju svojih kostobrana u novom izdanju.

“Dobro jutro,” napisao Rakitić, a na kostobranima se vide nove fotografije njegove obitelji od kojih je jedna i s proslave povijesnog srebra na Trgu bana Jelačića, ali i tri zastave – hrvatska, španjolska i andaluzijska.

Iako je u Barceloni više od četiri godine, posebno mjesto u Raketinom srcu zauzimaju Andaluzija i njezina prijestolnica Sevilla u kojoj je upoznao suprugu, ali i nosio kapetansku traku kluba.

www.24sata.hr/sport

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.