Rakitić: “Mogu igrati još deset godina”

Rakitić: “Mogu igrati još deset godina”

Ivan Rakitić vjeruje u svoje mogućnosti.

Iduće srijede na rasporedu je prva utakmica Manchester Uniteda i Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka. Utakmicu je za španjolske medije najavio i Ivan Rakitić naglasivši da se jako veseli svojoj prvoj utakmici na Old Traffordu.

Izjavio je: “Želio sam igrati za Sevillu u prijateljskoj utakmici protiv Manchester Uniteda, no trener mi nije dopustio. Bio je to oproštaj Rija Ferdinanda. Prvi puta sam taj stadion vidio 1996. godine, kada je Hrvatska na njemu poražena od Njemačke 2:1. Izgubili smo, no upoznao nas je cijeli svijet. Predivno je čuti pohvale Josea Mourinha, mislim da me čak ni otac ne bi toliko pohvalio. Riječ je o jednom od najboljih trenera svijeta i naravno da mi takve riječi utječu na samopouzdanje. Nadam se da će se uskoro opet vratiti trenerskom poslu.”

Nastavio je o utakmici protiv Manchester Uniteda: “Gledali smo ih i upoznali njihovu trenutnu snagu. Imaju niz dobrih rezultata i postigli su tri pogotka PSG-u. Organizirani su i imaju mladu momčad. Što se tiče moje budućnosti, kad sam stigao u klub potpisao sam na četiri i pol godine. Ponosan sam jer sam u najvećem klubu svijeta. Volim nogomet i nikad mi nije dosadno, a kad postane dosadno oprostit ću se. Koliko još mogu igrati? Ryan Giggs je igrao do 40., a nadam se da ću ja do 41. jer se osjećam fantastično.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.