Rakitić: Neka Ronaldo razmišlja o nama. Sigurno neće mirno spavati…

Rakitić: Neka Ronaldo razmišlja o nama. Sigurno neće mirno spavati…

Zaslužili smo biti ovdje. No da budemo iskreni, još nismo ništa napravili. Ponosni smo jer ne pobjeđuje se europski prvak svaki dan, rekao je Ivan Rakitić u intervjuu za HNTV uoči utakmice protiv Portugala u subotu u Lensu.

Vatrene je dramatični islandski gol Austriji u sudačkoj nadoknadi gurnuo na Portugalce u osmini finala. Vjerojatno je samo Italija lošija opcija od ove i to baš kad se Ronaldo probudio i s dva gola Mađarskoj najavio da i on igra na Euru.

– Portugal nije samo Ronaldo, radi se o kvalitetnoj reprezentaciji s igračima koji igraju u najboljim klubovima. Ne želimo previše razmišljati o Ronaldu, neka on malo razmišlja o nama. Sigurno neće tako mirno spavati – rekao je Rakitić.

– Sve je moguće u osmini finala jer je to samo jedna utakmica. Svatko može svakoga pobijediti. Borit ćemo se za sebe da budemo pravi – dodaje Rakitić, koji je rekao kako su “njegovi” Španjolci bili malo iznenađeni nakon što ih je Hrvatska pobijedila u posljednjem kolu grupne faze.

U Lensu se očekuje više od 10.000 hrvatskih navijača na tribinama.

– Hvala navijačima koji su uz nas. Kad vidiš stadion pun “kockica” i to navijanje… Rekao sam to i nakon onog incidenta, puno ima onih koji su uz nas. Nadam se da vide da se bacamo na glavu i da branimo “kockasti” dres. Neka se u Lensu okupi što više njih pa da idemo dalje – kaže hrvatski veznjak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.