Rakitić: “Sezona je teža jer nas svi nastoje pobijediti”

Rakitić: “Sezona je teža jer nas svi nastoje pobijediti”

Ivan Rakitić usporedio je prošlu trijumfalnu sezonu s tekućom...

Barcelona je prošle sezone osvojila sve što se moglo – porušeni su rekordi, u vitrine su pospremljeni novi vrijedni trofeji, a čini se kako bi i ova godina mogla biti vrlo produktivna. Jedan je, ipak, problem, a pokušao ga je detektirati hrvatski veznjak Ivan Rakitić.

“Ova će sezona biti kompliciranija i mnogo teža no prošla. Svi nas nastoje pobijediti i zato moramo raditi još više. Zadovoljan sam što ekipi mogu pomoći golovima, ali najvažnije je da nastavimo ovim putem. Naravno, još imamo puno toga za odigrati do osvajanja iduće medalje”, kazao je Raketa u razgovoru za Adidasovu sponzorsku emisiju Gameplay.

Osvrnuo se kockasti reprezentativac i na svoje suigrače na Nou Campu. “Trebao bih vam nekoliko sati pričati o tome koliko je Suarez dobar. Jako nam je važan igrač, puno je pomogao dok u momčadi nije bio Messi… Pred nama je još dosta utakmica i nadam se da će nastaviti na ovom tragu. Trebamo ga! Čisti je užitak gledati Messija i naše napadače, igrati s njima, truditi se i zajednički pomoći da se nađu u situaciji u kojoj bi trebali. Na kraju je momčad ta koja osvaja bodove – oni zabijaju, odlično je što govorimo o njima, ali pobjede su plod zajedničkoga rada i zato smo svi ovdje”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.