Real Madrid odbio ogromnu ponudu za Matea Kovačića

Real Madrid odbio ogromnu ponudu za Matea Kovačića

Mateo Kovačić je bio na izlaznim vratima Reala, no kada je James Rodriguez dres Reala zamijenio onim Bayerna, hrvatski reprezentativac je u rotaciji trenera Zidanea počeo dobivati sve više prilika. Pritom posebno treba naglasiti kako je Kovačić u recentnim nastupima oduševio struku i navijače Reala, pa je u kratkom vremenu postao vrlo važan član ekipe Kraljeva.

S druge strane, talijanski velikan Juventus traži pojačanja za svoju veznu liniju, a nedavno su potpisali Blaise Matudija iz PSG-a. Također duže vremena prate Matea Kovačića, koji je bio na meti Milana i nekolicine klubova iz Premiershipa. Juventus je svoj interes odveo na veći level, te je prema pisanju španjolskog dnevnika AS ponudio Realu čak 75 milijuna eura za usluge hrvatskog reprezentativca.

Procjenjena vrijednost Kovačića je oko 25 milijuna eura, a Real ga je 2015. godine Interu platio 31 milijun eura, no Juventus očito računa na Kovačićeve godine i iskustvo igranja u talijanskoj Serie A, pa je pokušao u stilu završiti prijelazni rok. Sada kada ponuda nije uspjela, Juventus će se morati okrenuti nekim drugim metama, a Kovačić je ovim potezom uprave Reala dobio potvrdu kako zaista imaju visoko mišljenje o hrvatskom reprezentativcu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.