Rebić: “Zadovoljan sam svojim igrama i drago mi je na izbornikovom pozivu, idemo pobijediti Englesku“!

Rebić: “Zadovoljan sam svojim igrama i drago mi je na izbornikovom pozivu, idemo pobijediti Englesku“!

Ante je dao intervju.

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić vratio se na veliku scenu pogotkom i asistencijom u subotnjoj, 4:1 pobjedi Eintrachta, protiv Hannovera.

“Meni je najbitnije da sam se vratio i da konačno mogu normalno trenirati. U dogovoru sam u posljednje dvije utakmice ušao s klupe pa sada protiv Hannovera krenuo ispočetka i sve je ispalo dobro. Moram biti zadovoljan svojom igrom i važnom pobjedom“, izjavio je Ante pa se osvrnuo na ozljedu:

“Imao sam sličnih problema kao Lovren, patio sam od upale pubične kosti, no sada sam puno bolje. Osjetio sam bolove u pogledu naprezanja pubične kosti pa sam rekao treneru da me izvadi protiv Hannovera,jer je pred nama dosta utakmica“.

Sljedeće pitanje bilo je namijenjeno treneru Adi Hutteru i odnosu Rebića s njime:

“S novim trenerom imam dobar odnos i sasvim kvalitetnu komunikaciju. Čini mi se da je OK, a sigurno je i dobar trener“, kratko je poručio pa se za kraj osvrnuo na nogometnu reprezentaciju:

“Drago mi je da sam pozvan i sada se treba vratiti, biti opet onaj pravi i nizati sjajne rezultate i u dresu Vatrenih. Svako reprezentativno okupljanje je novi motiv i čast, a poraz od Španjolske (6:0) ne želim komentirati. Pred nama je Engleska i idemo ju pobijediti kako bi se približili prvom mjestu skupine Lige nacija“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.