Redknapp: “Jedino je Peter Schmeichel bolji golman od De Gee“!

Redknapp: “Jedino je Peter Schmeichel bolji golman od De Gee“!

Velike pohvale stižu za španjolskog vratara.

David De Gea zasigurno je bio igrač utakmice u velikom dvoboju Manchester Uniteda i Arsenala. Španjolac je upisao čak 14 obrana i bio ključna karika u pobjedi svoje momčadi od 3:1. Jose Mourinho nakon utakmice ga je proglasio najboljim golmanom na svijetu, dok je bivši reprezentativac Engleske Jamie Redknapp izjavio da je od njega bolji samo Peter Schmeichel.

“Moram priznati da sam pogrešno procijenio De Geu kada je tek došao u United. Sjećam ga se kao štrkljavog 20-godišnjaka u dresu, za njega prevelikom, a ja sam si pomislio da nema šanse da će se ovakav moći nositi s fizičkim zahtjevima Premiershipa. No, uspio je demantirati sve kritičare i mislim da nikad nisam uživo gledao boljeg vratara od njega, on je poput lika iz Matrixa, može zaustaviti loptu i prije nego uopće dođe do njega“, izjavio je Redknapp.

Za kraj je Jamie izjavio:

“Svoje nedostatke fizičkih predispozicija De Gea nadoknađuje spretnošću. Teško mi se sjetiti impresivnije obrane od one kada je u istom napadu zastavio dva udarca Lacazettea i Sancheza. Za mene je od njega bolji samo Peter Schmeichel“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.