Regionalni dužnosnici u Budvi iskazali podršku Michelu Platiniju

Regionalni dužnosnici u Budvi iskazali podršku Michelu Platiniju

Održan je sastanak u Budvi...

U organizaciji Crnogorskog nogometnog saveza u Budvi je održan treći sastanak čelnika regionalnih nogometnih saveza, poslije konferencija u Ljubljani i Opatiji, a o bitnim ovdašnjim nogometnim pitanjima raspravljali su dužnosnici Crne Gore, Srbije, BiH, Hrvatske, Makedonije, i Slovenije, ali i predstavnici Albanije, Cipra, Rumunjske, Bugarske i Grčke.

Najvažniji događaj bilo je potpisivanje memoranduma o suradnji šest novih članica, koje su se tako pridružile nastojanjima učvršćivanja prijateljskih odnosa, očuvanju integriteta te borbi protiv negativnih pojava u nogometu.

Sastanku je prisustvovao i voditelj Uefina odjela za suradnju s nacionalnim savezima Zoran Laković, a predstavnici saveza tu su prigodu iskoristili kako bi odali zahvalnost Michelu Platiniju, čelniku krovne europske nogometne organizacije koji se trenutačno suočava s ozbiljnim optužbama za korupciju. Platiniju je odano priznanje za njegov rad, ali i upućena puna podrška u borbi za dokazivanje svoje nevinosti, kao i kandidaturi za čelnog čovjeka Fife.

Hrvatsku su  u Budvi predstavljali predsjendik HNS-a Davor Šuker te izvršni direktor Damir Vrbanović, a riječi je bilo i o eventualnom oformljavanju regionalne nogometne lige. Sljedeći susret istoga društva održat će se pak krajem siječnja iduće godine, a domaćin će ovoga puta biti Srpski nogometni savez.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.