REMI AUSTRIJE I PORTUGALA, RONALDO PROMAŠIO KAZNENI UDARAC

REMI AUSTRIJE I PORTUGALA, RONALDO PROMAŠIO KAZNENI UDARAC

Utakmica Portugal i Austrija završila je neriješeno, a moglo je biti riješeno da Ronaldo nije u 78.minuti promašio kazneni udarac.

Obje ekipe  su bile aktivne u prvih 45.minuta i priredile zanimljivu utakmicu. Momčad Portugala je bez straha išla prema naprijed i bili su po tome daleko bolji. Portugal igra na veliki posjed lopte dok Austrija čeka da se otvori prostor za brzi kontranapad.

Definitivno utakmica s puno nerealiziranih prilika. Portugal je bio taj koji je prijetio, ali naposljetku bez realiziranih  prilika i  na isteku 90. minute i dalje 0:0. Sviran je kraj!!

Portugal (4-4-2): Patricio;Vieirinha, Pepe, Carvalho, Guerreiro; Quaresma(71’Mario), Caravalho, Moutinho, Gomes(83’Eder); Nani (89’Silva), Ronaldo. 

Izbornik: Santos

Austrija (4-2-3-1):Almer;Klein, Prodl, Hinteregger, Fuchs, Ilsanker (87’Wimmer), Baumgartlinger;Harnik, Alaba (65’Schopf) Arnautovic; Sabitzer(85’Hinterseer). Izbornik: Koeller.

Stadion:Parc des Princes,  Gledatelja: 44.291 Sudac: Rizzoli (Italija). Žuti kartoni:Harnik (47′),Fuchs (60′),Pepe (40′) ,Quaresma (31′).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.