Reprezentativac gladan nastupa: “Svi znaju što mogu!”

Reprezentativac gladan nastupa: “Svi znaju što mogu!”

Reprezentacija je stigla je Rijeku gdje je započela pripreme za utakmicu koju u petak igra protiv Finske.

Igrači hrvatske nogometne reprezentacije Filip Bradarić i Andrej Kramarić u utorak su na stadionu Rujevica, prije prvog riječkog treninga ususret kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo s Finskom, u izjavi su ustvrdili da je sve u borbi za odlazak na mundijal u rukama hrvatskih reprezentativaca te izrazili uvjerenje u zadržavanje prvog mjesta u skupini.

Filip Bradarić je kazao da moraju napraviti sve da ostanu prvi u skupini te da očekuje izuzetno tešku utakmicu, kako je rekao, kao i sve do sada.

“Izuzetno mi je drago da igramo na Rujevici. Teren je u vrlo dobrom stanju i vrlo je brz, što nama odgovara. Nema razloga da ne pobijedimo“, rekao je.

Na pitanje da ocijeni finsku reprezentaciju, Bradarić je rekao da se danas ne može nikoga lagano pobijediti.

“Očekujemo punu Rujevicu i podršku navijača. Specifični rujevički travnjak traži navikavanje, s obzirom na brzinu i klizavost. To je sigurno za nas prednost, posebno u odnosu na Maksimir, gdje je teren bio u jako lošem stanju, a to pogoduje momčadima koje se brane”, zaključio je riječki reprezentativac.

Andrej Kramarić je ustvrdio da svi očekuju pobjedu nad Finskom, ali su svjesni da se dosta reprezentacija namučilo protiv nje.

“Mi ćemo biti motivirani i koncentrirani do kraja. Sve je u našim rukama, kontrolirat ćemo igru te se nadamo da ćemo imati malo više sreće da zabijemo gol i potom se pripremimo za Ukrajinu. Da ne vjerujem u pobjedu i prolaz na Svjetsko prvenstvo, sigurno da ne bih bio ovdje. Sigurno ću dati sve od sebe na terenu. Uvijek sam spreman biti u prvoj jedanaestorici i dati maksimum, a svi znaju što mogu“, dodao je napadač hrvatske reprezentacije i Hoffenheima.

Utakmica protiv Finske odigrat će se na stadionu HNK Rijeka u petak 6. listopada od 20.45 sati. Bit će to prva službena utakmica na hrvatske nogometne reprezentacije na stadionu HNK Rijeka.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.