Ria Vojković i Pero Ćubela zlatni u mješovitom preciznom izbijanju

Ria Vojković i Pero Ćubela zlatni u mješovitom preciznom izbijanju

Mješovita štafeta u sastavu Carrolina Bajrić i Darijan Živolić ostvarila novi hrvatski rekord – 51 pogodak od 57 izbačaja.

Na 1. Svjetskom kupu u izbijanjima održanom u francuskom St Vulbasu,  Ria Vojković i Pero Ćubela osvojili su zlatnu medalju u disciplini mješovito precizno izbijanje, a Hrvatska je reprezentacija ukupno osvojila 3. mjesto iza prvoplasirane Francuske i drugoplasirane Italije.

Tom prilikom osvojila je isti broj bodova kao i Italija, i samo zahvaljujući čudnom načinu bodovanja ostala je iza Italije iako je imala više osvojenih prvih mjesta na natjecanju. Na natjecanju je hrvatska mješovita štafeta u sastavu Carrolina Bajrić i Darijan Živolić ostvarila novi hrvatski rekord – 51 pogodak od 57 izbačaja.

Za vrijeme natjecanja održana je i sjednica Izvršnog odbora Svjetske boćarske federacija na kojem je sudjelovao i  dopredsjednik HBS-a Denis Peršić. Izvršni odbor je, rješavajući tekuću problematiku,  među ostalim usvojio i međunarodni kalendar natjecanja za 2019.godinu,  odredio formulu natjecanja na SP za mlade koje će se ove godine igrati u dvije kategorije (U18 i U23) u disciplinama: par klasično, brzinsko izbijanje, štafetno izbijanje i precizno izbijanje.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.