Rijeka bez šest igrača dočekuje Hajduka

Rijeka bez šest igrača dočekuje Hajduka

Gorgon je također upitan, ali mogao bi se oporaviti do utakmice.

U subotu od 15 sati , Rijeka i Hajduk će u sklopu 21. kola MaxTv Prve hrvatske nogometne lige odmjerit snage u 152. Jadranskom derbiju.

“Sve se zna, posebna utakmica za nas, posebna utakmica navijače. Susret velikih rivala, utakmice su često uzbudljive, zahtjevne i zanimljive. Na nama je da pred domaćom publikom pokažemo kvalitetu, iznimnu želju i to ćemo morati napraviti ako želimo doći do pozitivnog rezultata”, rekao je Igor Bišćan u najavi utakmice.

Rijeka proteklih tjedana muku muči s velikim brojem ozljeda, posljednja koja ih je zadesila je ona mladog Mateja Vuka čija je sezona gotova. Na popisu ozljeđenih su Tomečak, Čolak, Raspopović, Heber, Capan i Mario Pavelić.

“Nećemo se žaliti, situacija je takva već neko vrijeme. Nema mjesta za žaljenje i negativno raspoloženje. Spremit ćemo se i borit ćemo se. Hajduk je dobar, drugačiji od onog što je bio. Igraju u specifičnom sustavu i sigurno je da nas čeka teška utakmica. Bodovi su jako bitni u ovoj utakmica i čeka nas uzbudljiva utakmica”, ustvrdio je Igor Bišćan.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.