Rijeka dobila neočekivano pojačanje za Ligu prvaka

Rijeka dobila neočekivano pojačanje za Ligu prvaka

Nakon što su za vikend Riječani proslavili svoj prvi naslov prvaka Hrvatske, na Rujevici se nastavljaju dobre vijesti. Naime, sasvim je izgledno kako će se nekadašnji prvotimac i najbolji igrač Rijeke Marin Tomasov vratiti na Rujevicu na kraju sezone, budući da Al Nassr neće aktivirati opciju otkupa.

Tomasov je u klub iz Saudijske Arabije otišao na početku sezone na posudbu koja je Al Nassr koštala 800 tisuća eura, dok su Riječani za otkup ugovora Tomasova tražili još 2 milijuna eura. Igrač je u Al Nassr došao kao velika želja trenera Zorana Mamića, no nakon što se bivši trener Dinama odlučio za odlazak u Al Ain, Tomasov je izrazio želju za povratkom u redove prvaka Hrvatske.

Inače, Marin Tomasov je prošle godine proglašen za najboljeg igrača MAXtv Prve lige nakon što je u 36 nastupa upisao 8 golova. U Saudijskoj Arabiji je nastavio s dobrim nastupima te je ove sezone u 30 nastupa sakupio pet golova i tri asistencije, no očito je presudila želja za povratkom u Europu i igranjem u Ligi prvaka.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.