Veterani Rijeka vs. Inter Forever, Brajković i Šarić na Zanettija i Bertija

Veterani Rijeka vs. Inter Forever, Brajković i Šarić na Zanettija i Bertija

Bijeli i Nerazurri... Na press-konferenciji govorio je Mladen Mladenović

U utorak 12. travnja, kao što smo već najavili, održat će se veliki humanitarno sportski spektakl na igralištu Rujevica u Rijeci. Humanitarni program počinje u 16.30 kada igraju Rijeka All Star i Humane zvijezde, a u 18:00  na teren će izaći veterani Bijelih protiv Nerazzura.

Na današnjoj press konferenciji Dalibor Dady Horvat, organizator humanitarnog spektakla naglasio je cilj akcije: “Cilj je skupiti što više novca za pomoć udruzi DIRA koja se brine o djeci s teškoćama u razvoju” – pa nastavio  – “Zahvalio bih se Hrvatskom nogometnom klubu Rijeka na svemu što rade da ova manifestacija uspije. Bit ću najsretniji kada ova akcija završi i kada budemo mogli reći da smo s njome uspjeli. Najavljujem Klapu Grobnik i lovransku glazbu kao posebne goste, ali i dolaske Miroslava Blaževića i Matea Beusana.”

Dolazi i Inter Channel, klupska televizija koju prati preko pet milijuna ljudi. Uoči same utakmice nogometaši Intera uručit će ček predsjedniku udruge Dira, Josipu Brašniću, a nakon utakmice dva će Interova dresa, Brozovićev i Perišićev, biti na aukciji.

U utakmici Rijeka All Star i Humanih zvijezda nastupit će poznata imena riječke sportske javnosti: Alen Horvat, Peter Lerant, Joško Jeičić, Bojan Andrić, Vedran Ganić, Tomislav Erceg, Mario Šivolija, Mirza Džomba, Marko Cvijanović, Ranko Stojanac, Andrea Marsanich, Admir Hasančić, Jurica Vranješ, Zoran Ivančić, Hrvoje Štrok, Igor Tkalčević, Goran Vlaović, Srebrenko Posavec, Siniša Linić, Andrej Živković, Elvis Scoria, Saša Peršon, Janko Janković, Nikica Čačić, Igor Ivošević, Mladen Kranjčec, Zoran Škerjanc, Valter Matošević, Alvaro Načinović, Vlado Čohar, Kristijan Ćoza, Alen Tibljaš, Leo Rumora, Ivan Volarić, Erik Malnar, Bobo Grujičić, Mateo Sučić, Denis Frančišković, Ivan Dorian Molnar i Mladen Čučić.

Za svjetske nogometne gigante igrat će neki od najvećih iz prošlosti Nerazzura poput legendarnog Il Capitana Javier Zanetti, veznjaci Nicola Berti i Alessandro Bianchi koji su igrali u fenomenalnom Trapattonijevom Interu krajem ’80-ih i početkom ’90-ih, finalist Mundiala 1994. Dino Baggio te – vratar Francesco Toldo.

Ponos HNK Rijeke koji će braniti bijelu boju predstavio je legendarni Mladen Mladenović:

“Vratari su Žganjer i Domijan, braniči Čaval, Šarić, Milinović, E. Brajković, Dobrić, Mrnjaus, Grgurić, veznjaci Grubišić, Sherifi, Miletić, Šumberac, Miletić, Radoslavić i moja malenkost, a napadači će biti Florijančič, Sharbini, Flego, Marković, Brkić, Rački i Ban. ”

“Nemamo tremu uoči utakmice s velikim protivnikom, ali nam je rezultat izrazito bitan iako se radi o humanitarnoj utakmici.”

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.