Rijeka ostaje bez desetorice igrača u zimskom prijelaznom roku?

Rijeka ostaje bez desetorice igrača u zimskom prijelaznom roku?

Pred klubom s Rujevice slijedi velika rekonstrukcija momčadi jer će u sljedećem transfer roku biti dosta odlazaka.

HNK Rijeka, branitelj naslova u prvenstvu i Kupu, u zimskom prijelaznom roku mogla bi ostati bez gotovo cijele udarne momčadi.

Pred klubom s Rujevice slijedi velika rekonstrukcija momčadi jer će u sljedećem transfer roku biti dosta odlazaka. Prvi igrač koji sigurno odlazi je Crnogorac Marko Vešović koji se već oprostio od suigrača i navijača. Navodno odlazi kod Romea Jozaka u Legiju iz Varšave.

Mario Gavranović, reprezentativac Švicarske, također je na izlaznim vratima Rijeke, a navodno odlazi u redove Dinama, vodećeg kluba lige.

Rumunjski nogometaš Florentin Matei napustio je Rujevicu i prije posljednjeg kola jesenskog dijela prvenstva. Također, očekuje se da klub napusti i Australac Jason Davidson koji je odigrao samo jednu utakmicu za Rijeku.

Izgledno je da će se napadač Matej Jelić vratiti s posudbe u bečki Rapid. Još jedan igrač koji je na posudbi u Rijeci mogao bi se vratiti u matični klub. Riječ je o Domagoju Pavičiću, igraču Dinama, koji je imao dobru sezonu na Rujevici, a posudba mu istječe u siječnju 2018. godine.

Također, veliki interes europskih klubova vlada za igračima Rijeke. Josip Elez je na meti bundesligaša Hannovera i Schalkea, a Mate Maleš bi se mogao pridružiti Vešoviću u varšavskoj Legiji. Nakon što su na ljeto kupili Stefana Ristovskog, lisabonski Sporting zainteresiran je i za Josipa Mišića, dok je otprije poznat interes Bologne za Filipom Bradarićem.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.