Robert Prosinečki i Amar Osim u završnici za izbornika BiH!

Robert Prosinečki i Amar Osim u završnici za izbornika BiH!

Na zasjedanju Izvršnog odbora NS BiH-a, koji se održao ovog tjedna u Zenici, popis kandidata se sveo na dvojicu trenera.

Robert Prosinečki, proslavljeni član Vatrenih i hrvatski trener, našao se u samoj završnici izbora za novog izbornika reprezentacije Bosne i Hercegovine. Uz ‘Žutog’, u konkurenciji je ostao još bosanskohercegovački stručnjak Amar Osim.

Reprezentaciju BiH u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. vodio je Mehmed Baždarević. Nakon što nije uspio odvesti reprezentaciju na Mundijal, Nogometni savez BiH zahvalio mu se na suradnji te krenuo u potragu za novim izbornikom.

Na zasjedanju Izvršnog odbora NS BiH-a, koji se održao ovog tjedna u Zenici, popis kandidata se sveo na dvojicu trenera. U pitanju su Robert Prosinečki, donedavni izbornik Azerbajdžana i Amar Osim, sin legendardnog Ivice Osima.

Uz spomenutu dvojicu, u kontekst izborničke klupe spominjali su se i Dragan Okuka, Slavoljub Muslin, Vladimir Petrović, Meho Kodro te svjetska imena poput Fatiha TerimaSvena-Görana Erikssona.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.