Robert Seligman spreman za finale

Robert Seligman spreman za finale

Hrvatski gimnastičar nastupit će u finalu konja s hvataljkama na SP-u...

Hrvatski gimnastičar Robert Seligman spreman je za subotnji nastup u finalu konja s hvataljkama na Svjetskom prvenstvu u Glasgowu, a bit će to njegovo peto finale te treće u nizu na velikim natjecanjima.

“Osjećam se potpuno spremnim. Jako sam dobro trenirao ovih dana, nastavio praksu od prije kvalifikacija i svakodnevno pokušavam trenirati bez greške. Možda s manje pokušaja, ali na točnost i u tome uspijevam. Koncentriran sam, miran i uvjeren da ću biti spreman podići ruku na finalnom nastupu. Isto tako očekujem da ću dobiti visoku ocjenu, koja će biti konkurentna i za najsjanije odličje”, kazao je Seligman.

Seligmanov trener Mađarević kazao je pak: “Odlično smo se spremili. Pripremali smo se sustavno, precizno i više od dva mjeseca samo za ovaj trenutak. Robert zadnja tri tjedna nepogrešivo odrađuje treninge i očekujem da će i sutra biti onako kako smo se sve ovo vrijeme pripremali.”

Hrvatska na svjetskim prvenstvima ima dvije svjetske medalje. Prije samo godinu dana Filip Ude bio je srebrni na konju s hvataljkama, dok je Marijo Možnik uzeo srebro na preči. Finale je na rasporedu od 16 sati po hrvatskom vremenu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.