Rogla mjesto okupljanja košarkaša Cedevite i Cibone za predstojeću sezonu

Rogla mjesto okupljanja košarkaša Cedevite i Cibone za predstojeću sezonu

Dva ponajbolja hrvatska košarkaška kluba, Cibona i Cedevita, uputila su se u Sloveniju kako bi se spremili za početak nove sezone u kojoj ih očekuju nastupi u ABA ligi te domaćem prvenstvu.

Doduše, Vukovi bez reprezentativca Žorića,  već su završili 10-dnevne pripreme koje su iskoristili kako bi se što bolje fizički pripremili za predstojeće izazove. Uz kondicijske treninge te one u dvorani, pronašlo se vremena za opuštanje. Sada će u Zagrebu imati dva dana za oporavak, nakon čega slijede pripremne utakmice u Mađarskoj, Istanbulu te Mostaru.

Aktulani prvak Hrvatske, Cedevita tek je krenula podno Pohorja gdje će boraviti do 2 rujna. Na istome će se principu bazirati i njihove pripreme, dok u međuvremenu čekaju prijateljski susreti u Mađarskoj i Rusiji. Od Cedevitinih igrača, Marko Arapović ostao je u Zagrebu raditi po posebnom režimu, nakon što je s BiH igrao u pretkvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo Džanan Musa momčadi će se na Rogli priključiti 27. kolovoza, a trebali bi stići i Amerikanci Kevin Murphy te Chris Johnson. Hrvatski reprezentativci Ivan Ramljak, Roko Ukić i Filip Krušlin zbog nastupa na Eurobasketu, pridružiti će im se nakon završetka natjecanja.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.