Ronaldo tvrdi: “Modrićeva nagrada i moj crveni karton protiv Valencije Uefina su urota protiv mene“!

Ronaldo tvrdi: “Modrićeva nagrada i moj crveni karton protiv Valencije Uefina su urota protiv mene“!

Portugalac je uvjeren da Modrić nije zaslužio nagradu, kao što ni on nije zaslužio crveni karton.

Sve je bilo predodređeno za večer iz snova za Cristiana Ronalda, njegove navijače i Juventus, koji je u srijedu gostovao kod Valencije u sklopu prvog kola Lige prvaka.

Međutim, već u 29. minuti Portugalac je morao u svlačionicu zbog crvenog kartona nakon čupanja Murilla za kosu te je izlazeći u suzama ponavljao: “Nisam ništa napravio“!, iako je cijeli svijet vidio što je napravio.

Tri dana kasnije, hladne glave, Portugalac je uvjeren da Uefa vodi urotu protiv njega! Naime, talijanski list citira Ronaldov blizak izvor, koji tvrdi da Ronaldo vjeruje da je cijela urota krenula kada je, za njega nezasluženo, izgubio od Luke Modrića na dodjeli Uefine nagrade za najboljeg nogometaša Europe te kako je potvrdu o uroti dobio nakon što mu je Felix Brych pokazao crveni karton protiv Šišmiša, njegov prvi u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju.

Portugalcu je tako jedino razumno objašnjenje da je žrtva nepravedne borbe, koju Uefa vodi protiv njega, a sličnu teoriju imaju i španjolski mediji, koji tvrde da se Uefa isključenjem osvećuje Ronaldo na bojkotiranju nagrade za najboljeg igrača te kako se unaprijed znalo da je Modrićeva pobjeda namještena.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.