Ronaldo, uči! Messi dolazi na ceremoniju The Best iako nije ni nominiran!

Ronaldo, uči! Messi dolazi na ceremoniju The Best iako nije ni nominiran!

Leo je još jednom pokazao svoju veličinu.

Cristiano Ronaldo nije se pojavio na svečanoj dodjeli Uefine nagrade za najboljeg nogometaša Europe, nakon što je znao da neće osvojiti nagradu te da će ona pripasti Luki Modriću.

Lionel Messi, s druge strane, senzacionalno nije niti nominiran za Fifinu nagradu The Best, svojevrsnu kopiju prave nagrade Zlatne lopte, koju dodjeljuje France Football. Međutim, Argentinac će, usprkos činjenici da nije ni nominiran, prisustvovati dodjeli, čime je još jednom pokazao kako je skroman i ponizan, ali istovremeno i želi odati počast onomu tko će osvojiti nagradu.

U ponedjeljak, 24. rujna, u Londonu će se dodijeliti nagrada The Best, a u konkurenciji su Ronaldo, Mohamed Salah i Modrić. Argentinac će tako doći i čestitati kolegama, nešto što Ronaldo ni u paralelnom svijetu ne bi mogao napraviti.

Poznata je situacija s dodjele Zlatne lopte od prije nekoliko godina kada je Portugalac vidjevši da ne stoji dobro napustio ceremoniju i izašao kroz stražnja vrata. Tko zna hoće li se nešto slično dogoditi i ove godine, ako ne bude osvojio nagradu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.