Drugo kolo MTB ZLIK Ronjgi

Ronjgi zasvirali cross-country

Ronjgi zasvirali cross-country

Mjesto koje je poznato po ‘vrsnom kompozitoru’ većini ljudi, biciklistima budi drugačije osjećaje, naime u Ronjgima se godinama odvijala jedna od najzanimljivijih mtb utrka u hrvatskom kupu. Jučer su tako Ronjgi bili početna stanica nekoliko enduro staza, a upravo ekipa BBK Team Rodea se pobrinula da se i cross-country vrati na velika vrata u to idilično mjesto riječkog zaleđa.

Osamdesetak vozača se, nakon dva preskočena kola, našlo na startu po lijepom zimskom vremenu, sunčnom i hladnom. Na kraju odvoženih pet krugova pobjeda je otišla u ruke mladog Anthony Bilića ispred Gregora Sikošeka i Aleksandra Mataruge.

Najbrži kadet dana bio je mladi Carlo Jurišević iz BK Rijeke, Alen Tomašev iz BK Crikvenice bio je najbrži senior. Kod Master A je Gregor Sikošek (JB Team Novo Mesto) završio na ‘najvišoj stepenici’ kao i Jože Vesel (KD PAPEŽ) u Masterima B i Giovanni Marassi (GS Azzida) u Masterima C.

Jasmina Šarotar (BK Ciklus) bila je najbrža seniorka na stazi. Mladi Jure Rus (MBK sport.si) pobjednik je u kategoriji do 13 godina kao i Filip Zupanič (KD Melamin) kod mladića do 15. godine.

U prvoj utrci dana na kraćoj stazi, gdje su snage odmjerili mlađi bikeri, pobjedu je osvojio Jurij Zupanič iz KD Melamina.

ronjgi1

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.