Rukometaši pripreme za EP počinju bez Lackovića, Duvnjaka i Vukovića

Rukometaši pripreme za EP počinju bez Lackovića, Duvnjaka i Vukovića

Pripreme rukometne reprezentacije počinju u Umagu od 26. do 30. prosinca.

Na popisu nema Drage Vukovića, Blaženka Lackovića i Domagoja Duvnjaka, koji će se reprezentaciji priključiti čim završe s obvezama u Bundesligi

Slavko Goluža, izbornik hrvatske rukometne reprezentacije objavio je popis 19 igrača koje će voditi na prvi dio priprema za Europsko prvenstvo u Danskoj 2014. godine.

Od poznatijih imena na popisu nema Drage Vukovića, Blaženka Lackovića i Domagoja Duvnjaka, koji će se reprezentaciji priključiti nakon što završe njihove obveze u Bundesligi.

Pripreme rukometne reprezentacije počinju u Umagu od 26. do 30. prosinca. Okupljanje reprezentacije je 26. prosinca u 8.30 sati ispred hotela Panorama u Zagrebu, a polazak za Umag je u 9 sati.

Hrvatska će na EP-u igrati u skupini D u Kopenhagenu protiv Bjelorusija, Crne Gore i Švedske.

Na popisu: Mirko Alilović (Veszprem), Venio Losert (Kielce), Filip Ivić (CO Zagreb), Ivan Ninčević (Dinamo Minsk), Lovro Šprem (CO Zagreb), Manuel Štrlek (Kielce), Zlatko Horvat (CO Zagreb), Ivan Čupić (Kielce), Igor Vori (PSG), Željko Musa (Kielce), Marko Kopljar (PSG), Denis Buntić (Kielce), Jakov Gojun (PSG), Damir Bičanić (Chambery), Luka Stepančić (CO Zagreb), Stipe Mandalinić (CO Zagreb), Ivan Slišković (Celje PL), Josip Valčić (CO Zagreb), Sandro Obranović (CO Zagreb)

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.