RUKOMETAŠI U IVANIĆ GRADU ZAPOČELI S TRENINZIMA

RUKOMETAŠI U IVANIĆ GRADU ZAPOČELI S TRENINZIMA

Prvi dio priprema hrvatski rukometaši odrađuju do 30.prosinca 2016. godine u Ivanić Gradu...

Hrvatska muška rukometna reprezentacija nakon okupljanja i odlaska u Ivanić Grad započela je s treninzima. Prvi  dio priprema bazira se na kondicijskom treningu i novim kretanjima koja će se koristiti na Svjetskom prvenstvu.

Na prvi dio priprema stiglo je šesnaest igrača, dok  Duvnjak, Gojun, Marić i Musa ostatku ekipe priključuju se na drugi dio priprema u Umagu. Na ovom Svjetskom prvenstvu izbornik Babić ne može računati na Marka Kopljara koji je uzeo pauzu zbog nezgodne ozljede.

Atmosferu u reprezentaciji, priključivanje ostalih suigrača i izostanak Kopljara prokomentirao je i hrvatski reprezentativac Luka Stepančić:

 ”To je sad već standardno da ‘Nijemaca’ nema, igraju utakmice još dva dana. Ima nas dovoljno za odraditi kvalitetne treninge. Uvijek svi željno iščekujemo to doba godine oko Božića, uvijek se svi nađemo i atmosfera je uvijek dobra. Ja se nadam bez obzira na kratko vrijeme, evo sad četiri, pet dana, deset iza nove godine, da će biti dovoljno vremena da neke stvari postavimo na svoje mjesto. Marko je nažalost kad-tad morao uzeti tu pauzu zbog nezgodne ozljede. Svi koji smo tu smo zdravi 100%. Nema nikakvog čekanja kao što je bilo za Rio i nekakvih ozljeda koje bi stvarale probleme. U klubovima u kojima igramo svi imamo zapažene uloge, jake utakmice i bez obzira na nekakvu sumnju javnosti mislim da smo u jako dobroj situaciji i mislim da smo došli u dobroj fizičkoj spremi”.

”Nama je u Riju pokazao Katar, Brazil da su to sve nezgodne ekipe pa tako očekujemo na Svjetskom da Saudijska Arabija pokaže nešto drugačije nego ono na što smo navikli i sigurno da je uvijek dobro odigrati protiv takvih ekipa. Crna Gora nam sigurno ne leži kao što si nitko od nas međusobno ne leži, ni mi, ni Slovenci, ni Makedonci. To je dobro da odigramo s njima i da se ‘potučemo’ s Tunisom kao nekakav finiš pred samo Prvenstvo.”   izjavio je Stepančić uoči nadolazećih pripremnih utakmica na HEP Croatia Cupu koji se odigrava u Umagu u sklopu drugog dijela priprema za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Francuskoj.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.