Uoči odlaska na Europsko prvenstvo u rukometu

Rukometaši započeli drugu fazu priprema

Rukometaši započeli drugu fazu priprema

Izbornik muške rukometne  reprezentacije Željko Babić pozvao je 20 igrača na drugu fazu priprema za Europsko prvenstvo . Tako momčad, već 15. siječnja odlazi u Poljsku  gdje će s Bjelorusijom otvoriti susret.  Dva dana kasnije slijedi Norveška , a potom  19. 01. na rasporedu je Island .

“Veoma mi je drago da smo svi zajedno, da smo napokon kompletni. Imamo malih poteškoća, ali mislim da je sve pod kontrolom. Stigao nam je Domagoj Duvnjak koji će imati u početku poseban tretman. Nije imao mnogo vremena za odmor, iza njega je naporan dio sezone. Nastavljamo raditi po programu koji smo si zadali, a to je integracija fizičke pripreme i taktike. Treniramo jako i tako ćemo nastaviti sve do odlaska na europsko prvenstvo” ,  kazao je izbornik muške rukometne reprezentacije Željko Babić.

” Drago mi je da sam među ekipom. Cilj nam je što se bolje igrati, poticati jedni druge i pokušati posložiti što bolji napad i obranu. Želimo se pokazati u što boljem svjetlu. Na prvenstvo idemo prepuni motiva i željni smo dokazivanja, u Poljskoj”,  izjavio je novi igrač muške rukometne reprezentacije Marino Marić.

” Moram priznati malo me iznenadio poziv s obzirom na to da sam otišao igrati u Katar, koji nije među najjačima ligama. Nadam se da ću ispuniti izbornikova očekivanja. Mislim da ćemo dobro raditi sljedećih 12 dana i nadam se da možemo očekivati dobre stvari na nadolazećem prvenstvu “, zaključio je na press konferenciji Mario Vuglač, novo pojačanje u redovima  `Kauboja´.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.