Rukometna LP: Veszprem-PSG i Vardar-Barcelona polufinalni parovi

Rukometna LP: Veszprem-PSG i Vardar-Barcelona polufinalni parovi

Foto: SEHA

Danas je održan ždrijeb rukometne Lige prvaka na kojem je odlučeno da će polufinalne parove činiti mađarski Veszprem i francuski PSG, te makedonski Vardar i španjolska Barcelona.

Finalni turnir Lige prvaka se igra u njemačkom Kolnu 3. i 4. lipnja, a na njemu će nastupiti pregršt hrvatskih rukometaša. Naime, hrvatski rukometni reprezentativci Mirko Alilović, Marko Kopljar i Ivan Slišković, kojima treba pridodati ponajboljeg pivota svijeta Renata Sulića su svi članovi Veszprema, koji se nada prvoj tituli prvaka Europe nakon dva uzastopna poraza u finalima u protekle dvije godine. S druge strane, u redovima PSG-a igra Luka Stepančić.

Drugi polufinalni par također ima zastupljene hrvatske rukometaše u vidu Luke Cindrića, Igora Karačića i Ivana Čupića, koji brane boje Vardara, dok jedino u Barceloni ne igra niti jedan Hrvat. Inače, Barcelona je najuspješnija ekipa ovog natjecanja, kojeg je osvajala rekordnih 9 puta, a spektakl u Kolnu će nam otkriti koji klub će nasljediti prošlogodišnjeg pobjednika Kielce na krovu Europe.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.