Rukometna reprezentacija u programu SPTV-a

Rukometna reprezentacija u programu SPTV-a

Sportska televizija 4. travnja proslavila je sedam godina emitiranja.

Za sedmi rođendan SPTV je svojim fanovima odlučila poboljšati cijeli rođendanski tjedan. U četvrtak i subotu svim svojim gledateljima donose prijenose nove hrvatske muške rukometne reprezentacije, oba dvoboja igraju se protiv Švedske. U četvrtak utakmica počinje u 19:10, u subotu je početak u 15:55 sati.

Judo turniri najboljih džudoka svijeta već su sastavni dio programa SPTV-a, a u rođendanski se tjedan uklopila i Antalyja, od petka do nedjelje u 15:00 sati. Novi olimpijski sport, karate, također se priključio u rođendansku proslavu. U nedjelju u 17:30 gledatelji će moći vidjeti baš najbolje s Premier lige u Rabatu. Finale prvenstva Hrvatske u ragbiju također je ovoga vikenda u programu Sportske televizije. Finalna utakmica između zagrebačke Mladosti i splitske Nade na rasporedu je u 13:10 sati.

A za kraj vikenda, u nedjelju u 22:55, SPTV donosi snimku utrke Formule 1 iz Bahreina. E, to je stvarno upečatljiv završetak rođendanskog tjedna Sportske televizije. Također, Sportska televizija je u srijedu krenula s novom web stranicom, preglednijom, čišćom,
bržom. A uskoro slijede i mnoge druge novosti. Naglašavamo kako je SPTV do sada emitirao više od 60 tisuća sati programa. A prema istraživanju ugledne kuće AGB Nielsen drže titulu najgledanijeg sportskog kanala u Hrvatskoj.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.