RUKOMETOM DO PRIJATELJSTVA

Rukometni GBT turnir “Igrajmo rukomet – širimo prijateljstvo” u Novoj Biloj

Rukometni GBT turnir “Igrajmo rukomet – širimo prijateljstvo” u Novoj Biloj

U sklopu 8. Manifestacije „Dani općine Travnik“, Rukometni klub Nova Bila organizira rukometni GBT turnir “Igrajmo rukomet – širimo prijateljstvo”. Turnir će se odigrati u nedjelju, 24. ožujka 2019. godine s početkom u 12 sati u Sposrtkoj dvorani Nova Bila.

Na turniru će nastupiti klubovi iz središnje Bosne, a kako mu i sam naziv kaže, zamišljen je da se sudjelovanjem na turniru i igranjem rukometa steknu nova prijateljstva.

Osim turnira, isti dan odigrat će se i prijateljska utakmica najmlađih članova Rukometnog kluba Nova Bila s jednim od sudionika turnira koji budu imali formiranu selekciju 2008. i mlađi.

Ovaj rukometni turnir je naš mali dar ovogodišnjoj manifestaciji Dani općine Travnik kao mali znak zahvalnosti Općini Travnik za nesebičnu podršku našem klubu. Uvjeren sam da će ovaj rukometni dan biti pravi pektakl za sve sudionike te da će uz lijepa iskustva, iz Nove Bile ponijeti i nova prijateljstva, rekao je Mario Debeljak, predsjednik RK Nova Bila.

Rukometni klub trenutno broji preko 40 članova, čime je najbrojniji sportski kolektiv u Novoj Biloj te zasigurno jedan od brojnijih kolektiva na općini Travnik.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.