Rusija na oprezu: “Hrvatska je i bez Modrića dovoljno kvalitetna”

Rusija na oprezu: “Hrvatska je i bez Modrića dovoljno kvalitetna”

Rusi su svjesni kako protiv Hrvatske u Rostovu neće biti nimalo lako...

Reprezentacije Rusije i Hrvatske ogledat će snage 17. studenoga na stadionu Don u Rostovu, a izabranici Leonida Sluckog svjesni su kako ih čeka sve samo ne lak posao.

“Sve ide po planu. Kvalitetno smo odradili treninge i optimistični smo uoči utakmica protiv Portugala i Hrvatske”, kaže branič Vladislav Ignatijev, na što se nadovezao i Lokomotivin Roman Šiškin. “Pokušat ću se dokazati kako bih izborio odlazak na Euro. Vjerujem da ću iskoristiti dobivenu minutažu.”

Prvi je na redu Portugal u Krasnodaru (subota), a Rusi se ne zavaravaju izostankom najveće zvijezde Cristiana Ronalda. “I Portugal bez Ronalda, kao i Hrvatska bez Modrića, dovoljno su kvalitetne reprezentacije. Sigurno je kako nas očekuju dva teška ispita”, zaključio je Šiškin.

Izbornik Slucki uspio je dignuti momčad poslije odlaska ‘nikad probavljenog0 Fabija Capella, a tamošnji ga mediji hvale i ističu sjajnu atmosferu, pišući kako se “igrači ponovno smiju – toliko osmijeha godinama nije viđeno u ruskome taboru.”

“U ovom je trenutku igra važnija od rezultata. Poželjno je ostvariti pozitivan skor, ali još bitnije posložiti igru. Inzistirat ću na nekim detaljima, prigodu će dobiti i neki novi igrači…”, kratak je bio Slucki.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.