Said: “Klub je uvijek stajao iza mene, a Dinamova prednost nije nedostižna“

Said: “Klub je uvijek stajao iza mene, a Dinamova prednost nije nedostižna“

Opsežan intervju dao je Hajdukov najmlađi napadač.

Nakon što je Željko Kopić došao na klupu Hajduka Said Ahmed Said vratio se u početni sastav Bilih. Joan Carrillo nije ga vidio među udarnom jedanaestoricom, no Kopić je očito prepoznao njegov goalgeterski nos pa je Said već postigao dva gola Istri 1961 i Osijeku, a imao i asistenciju protiv Lokomotive.

“Trener Carrillo potjerao me u drugu momčad, to je život i događa se. Za mene nije bilo nimalo ugodno, ali što drugo mogu reći osim da to želim što prije zaboraviti i okrenuti se budućnosti, prije svega posljednjoj prvenstvenoj utakmici u ovoj godini protiv Intera“, započeo je Said.

Na pitanje o novom treneru imao je same riječi hvale:

“Puno je novosti tu, nije novi samo trener, već i stručni stožer, čak i kondicijski trener. Polako se upoznavamo, radimo iz dana u dan, ali najvažnije je da igramo što bolje i pobjeđujemo jer klub želi ići dalje. Najmlađi sam od četvorice napadača i mislim da mi je to prednost, a i klub je uvijek stajao iza mene, što mi je davalo samopouzdanje“.

Bio je Said priupitan i jedno, pomalo škakljivo pitanje, o tome je li baš on bad boy svlačionice Splićana.

“Ne bih rekao, niti se tako osjećam, no ako netko to mora biti spreman sam preuzeti tu ulogu. Ako želite nekoga proglasiti bad boyem, proglasite mene“, zanimljivo je izjavio Said te nastavio:

“Mi smo najbolja gostujuća momčad HNL-a, no nadam se da ćemo i na Poljudu nagodinu igrati tako dobro. Duga je sezona, a to je sigurno primjetno u završnicama utakmica. Pobjeda protiv Intera značila bi nam jako puno, mirne praznike i zadržavanje druge pozicije. Dinamo se možda čini nedostižnim, no još moramo igrati dva puta protiv njih, a oni igraju i s Rijekom i s Osijekom, tako da je sve moguće“.

Za kraj, odgovorio je Said i gdje će provesti zimsku prvenstvenu stanku:

“S mamom ću putovati u Ganu u posjet rodbini. Tamo je sada lijepo s dosta sunca, a za poklone će dobiti dresove Hajduka. Svim navijačima Hajduka želim sretne blagdane, da budu s obiteljima i uživaju, a ja se nadam da ćemo im pobjedom nad Interom uljepšati praznike“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.