Sandra Perković najavljuje novi rekord: Dođite vidjeti što sam ostavila za Hanžek!

Sandra Perković najavljuje novi rekord: Dođite vidjeti što sam ostavila za Hanžek!

Besplatne ulaznice za natjecanje na Mladosti 29. kolovoza možete podići na prodajnom mjestu u SRC Mladost

28. i 29. ovog mjeseca održava se 67. Hanžekovićev memorijal. Prvo će najbolji svjetski bacači kugle bacati 28. kolovoza na fontanama, dok će najbolji svjetski atletičari  nastupiti 29. kolovoza na stadionu Mladosti.

Najbolja svjetska diskašica Sandra Perković najavila je natjecanje.

”Sjajna je ova sezona, uspjela sam vratiti svjetski naslov i zlatnu medalju u svoje ruke. Još me čekaju četiri nastupa, tri na mitingu Dijamantne lige, u Birminghamu, u Zürichu i zatim na završnici u Bruxellesu te na Hanžeku. Prvi cilj sam ostvarila, a to je bila zlatna medalja iz Londona, sad krećem po pobjedu u Dijamantnoj ligi. I naravno, želim na Hanžeku srušiti rekord mitinga. Ako vrijeme bude dobro i uz podršku publike, sve je moguće, mogla bih pomaknuti granice”, rekla je Sandra Perković, najbolja svjetska diskašica, te dodala:

”Prvi put sam ovdje nastupila 2006. godine. Volim biti na Hanžeku, možda mi je najdraži nastup baš taj kad sam bacila rekord. Na Hanžeku smo uvijek dobri domaćini, tu se najbolji svjetski atletičari sjajno osjećaju, opušteni su nakon velikih natjecanja. Dođite nas podržati”, dodala je raspoložena Sandra Perković koja jedva čeka bacati na domaćem terenu.

Oba dana natjecanja i na 3. Memorijal Ivana Ivančića u bacanju kugle pokraj fontana (28. kolovoza u 19:00 sati) i na 67. Hanžekovićev memorijal na stadionu Mladosti (29. kolovoza u 18:30 sati), ulaz je slobodan.

Besplatne ulaznice za natjecanje na Mladosti 29. kolovoza možete podići na prodajnom mjestu u SRC Mladost na Savi u sljedećim terminima:

Srijeda, 23.8.. – 9 do 20 sati

Četvrtak, 24.8. – 9 do 20 sati

Petak, 25.8. – 9 do 20 sati

Subota, 26.8. – 9 do 20 sati

Nedjelja, 27.8. – 9 do 20 sati

Ponedjeljak, 28.8. – 9 do 18 sati

Utorak, 29.8. – 9 do 18:30 sati

Najbrže ponovno očekuju nagrade!

Za natjecanje u bacanju kugle pokraj gradskih fontana ulaznice nisu potrebne.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.