Sandro Sukno zbog srca više nikad neće u bazen?!

Sandro Sukno zbog srca više nikad neće u bazen?!

Novi pregled obavio je u Rimu kod poznatog kardiologa Paola Zeppillija, a dijagnoza je bila da neće smijeti igrati do kraja sezone.

Sandro Sukno, najbolji svjetski vaterpolist, u listopadu je saznao da ima problema sa srcem nakon redovitog liječničkog pregleda. Novi pregled uslijedio je u prosincu, a u međuvremenu je hrvatski vaterpolo reprezentativac bio na prisilnom odmoru. Međutim, nakon novog predgleda, rezultati i dalje nisu dobri te je Sandrova karijera dovedena pod veliki upitnik.

“Obavio sam sve pretrage prije par dana, danas sam bio na razgovoru. Koliko god bio spreman na svaku opciju, ovako nešto te šokira, pa tek mi je 27. Moram napraviti još pretraga da vidimo što će biti s karijerom”, izjavio je Sukno za Tportal.

Novi pregled obavio je u Rimu kod poznatog kardiologa Paola Zeppillija, a dijagnoza je bila da neće smijeti igrati do kraja sezone. Također, upitan je i njegov nastavak karijere.

Hrvatski kapetan, koji je vodio ‘Barakude’ do svjetskog zlata u Budimpešti, ima ugovor s talijanskim Pro Reccom do ljeta 2018. godine te je neizvjesna njegova budućnost u jednom od najtrofejnijih klubova.

“To je jako bolno za nas, ali ipak je zdravlje svakog sportaša prioritet za nas. Hvala liječniku Zeppilliju na profesionalnosti i ljudskosti. Igrat ćemo bez jednog od najboljih na svijetu, to je veliki teret za ostatak sezone za našu momčad u Europi i talijanskom prvenstvu”, rekao je predsjednik Pro Recca Maurizio Felugo.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.