Šarić: ‘Ne razumijem kako netko može biti umoran za reprezentaciju’

Šarić: ‘Ne razumijem kako netko može biti umoran za reprezentaciju’

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić prokomentirao otkaze reprezentaciji svojih mladih suigrača Hezonje i Žižića.

‘Više sam puta iznio svoje mišljenje o tome. Ono što mogu ponoviti jest da mi je krivo što neki igrači ne žele igrati za reprezentaciju. Znam da mi koji smo tu, koji ginemo, osjećamo da nam je tu mjesto, osjećamo taj naboj igranja za svoju zemlju. Ako netko kaže da je umoran, nije. To jako dobro znam. Kada sam ja prvi put ušao u A reprezentaciju sav sam treperio. Igrao sam to ljeto za U18 reprezentaciju i osvojili prvo mjesto, da bi se nakon toga priključio pripremama A reprezentacije, odradio kvalifikacije. I nisam bio umoran. Ne razumijem kako neko može biti umoran za reprezentaciju.’ Rekao je Šarić.

Šarić je prethodnih pet ljetnih sezona igrao za reprezentaciju Hrvatske, nastupio je na četiri natjecanja i postao jedan od vodećih igrača košarkaške reprezentacije.

Dario za dva dana putuje u Ameriku, gdje će trenirati i pripremati se za Eurobasket, a sudjelovat će i na dodjeli nagrade za rookieja godine, gdje je glavni favorit za osvajanje ove prestižne nagrade.

‘Da, ići ću i na dodjelu pojedinačnih NBA nagrada. I ne, nemam nikakvu informaciju o tome tko je dobio nagradu za rookieja godine. Velika je čast biti u užem izboru, među tri nominirana. Mislim da sam tu zasluženo i da se imam pravo nadati da ću dobiti tu nagradu.’ Zaključio je Šarić.

SibenskaVeza#lobi#rio#

A post shared by Dario Saric (@megalodon20) on

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.