[FOTO] Saznajte sve o novom Barceloninom dresu za nadolazeću sezonu

[FOTO] Saznajte sve o novom Barceloninom dresu za nadolazeću sezonu

Nakon što je u subotu osvojila svoj treći uzastopni i sveukupno 29. trofej pobjednika španjolskog Kupa, Barcelona je danas u klupskim prostorijama predstavila i novi dres za sezonu 2017./18.

Prvi put u povijesti kluba na dresu će biti ime japanske računalne kompanije Rakuten, koja će i službeno postati novi sponzor Katalonaca 01. srpnja. Dres će biti dostupan već od 01. lipnja u svim službenim klupskim trgovinama, kao i na službenoj stranici Nikea.

Službenim nazivom FC Barcelona Nike Vapor također sadrži poznate Blaugranine boje crvenu i plavu, s revolucionarnom Aeroswift tehnologijom. Na prednjoj strani vertikalne linije su stanjene, dok će oko vrata ponovno biti žute i crvene boje katalonske zastave Senyere.

Foto: Twitter.com/FCBarcelona

Na unutarnjem desnom rukavu biti će ugravirana riječ Forca, a na lijevom Barca. Jedna od najvećih zvijezda kluba i član popularnog M-S-N trojca Neymar izjavio je:”Kad sam prvi put obukao ovaj dres osjećao sam se ponosno, a ujedno i optimistično za sezonu koja dolazi. Izgleda kao jako moderan dres, a i vrlo je udoban”.

Dodatna novost su i dvije tamnije crvene crte, koje se protežu od početka rukava pa sve do kraja dresa, kako bi igrači imali ventilaciju i osjećali se još udobnije. Naravno, klasične plave hlačice i dalje su sastavni dio dresa, a i na njima će biti dodatne tamnije crvene crte. Čarape će također biti plave, sa zlatnim Barca natpisom i poznatom Nikeovom kvačicom, dok će se na pozadini također pojaviti tamnije crvena boja.

Foto: Twitter.com/FCBarcelona

Dres bi službeno trebao ugledati svjetlo dana 22. srpnja na utakmici International Champions Cupa New Jerseyju protiv možebitnog osvajača Lige prvakaJuventusa.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.