Schildenfeld obnovio ozljedu, Fernandes propušta prvu europsku utakmicu

Schildenfeld obnovio ozljedu, Fernandes propušta prvu europsku utakmicu

Dinamo nastavlja muku mučiti s ozljedama...

Jedna nevolja slijedi drugu… Zagrebački modri na taj su način krenuli u pripreme za novu sezonu, a problemi se samo nastavljaju nizati.

Nakon što su iza rešetaka Remetinca završili gazda kluba Zdravko Mamić i trener prve momčadi Zoran Mamić, novi (privremeni) strateg Dinama Damir Krznar sastav za prvu europsku utakmicu protiv Fole Esch morat će složiti bez dva važna prvotimca.

Iz konkurencije su, naime, otpali defenzivno pojačanje Gordon Schildenfeld i ofenzivac Junior Fernandes, a srijeda je ‘iza ćoška’ – dan kada Maksimir ugošćuje premijerni ogled nove Lige prvaka.

Schildenfeld je u Zagreb stigao s etiketom velikoga pojačanja, no instantno se ozlijedio, da bi sada potpuno neočekivano obnovio neugodnu ozljedu lista i na travnjake će se vratiti tek za dva tjedna.

Skupo plaćena akvizicija tako se još jednom pokazuje poprilično nestabilnom, a postavlja se i pitanje gdje je zapelo u Schifinoj ‘aklimatizaciji’ u Maksimiru, jer u Panathinaikosu su ga povrede uglavnom uspješno izbjegavale. Fernandes je pak istegnuo rotator kuka, zbog čega na dispoziciji također neće biti otprilike petnaestak dana.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.