SEHA LIGA: Celjani osvojili bodove u Našicama

SEHA LIGA: Celjani osvojili bodove u Našicama

RK Nexe izgubio od slovenskog Celja rezultatom 26:35 (15:15)...

Danas  je odigrana utakmica  14. kola SEHA Gazprom lige između RK Nexe i RK Celje. Utakmica odigrana u Našicama domaćinima je donijela poraz od 26:35 (15:15). Nexe je dobro startao u utakmicu te od početka imao prednost od 4:1, no ne zadugo jer se iskusni Celje  ubrzo vratio u igru. Od sedamnaeste minute utakmica se odvijala gol za golom i obje ekipe odlično su se držale. Na poluvrijeme se otišlo neriješenim rezultatom od 15:15.

Domaćini su odigrali dobru utakmicu sve do 45 minute kada su s igračem više primili tri gola, a pritom nisu zabili ni jedan. To je bio ključni trenutak koji je prelomio utakmicu. Pad koncentracije i tehničke pogreške domaćina, donio je Celju nove bodove i zasluženu pobjedu.

S ovom pobjedom RK Celje tako je na ljestvici preskočio Meshkov Brest i s petnaest bodova nalazi se na četvrtom mjestu, dok RK Nexe s dvanaest bodova zauzima šesto mjesto.

Od domaćina najučinkovitiji su bili Tomislav Nuić sa šest pogodaka i Vedran Zrnić s pet, dok kod Celjana Žvižej s osam pogodaka i Janc s upisanih sedam. Vratar RK Nexe Lelić skupio je osam obrana dok je Lesjak s druge strane skupio trinaest.

Facebook SEHA- Gazprom League

Facebook SEHA- Gazprom League

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.