SEHA liga: Zagrebaši u sjajnoj formi, nakon Veszprema pao i Vardar

SEHA liga: Zagrebaši u sjajnoj formi, nakon Veszprema pao i Vardar

Nakon Vezsprema u Varaždinu je pao i Vardar

Hrvatski prvak PPD Zagreb nastavlja sa sjajnim igrama u SEHA ligi. Prije tri dana  nakon 16 godina pobijedili su veliki Veszprem (27:23), a večeras je pao i makedonski prvak Vardar 28:26 (16:11).

Zagrebaši su odlično otvorili utakmicu. Nakon prvih 15 minuta  PPD Zagreb je imao četiri gola prednosti (10:6), a u 28. minuti Zagrebaši stvaraju najveću prednost u prvom poluvremenu (15:9). Vardar je uspio postići još jedan pogodak, pa se tako
na odmor otišlo s pet golova prednosti (16:11).

Zagreb je i u nastavku susreta nastavio s odličnom igrom. U 38. minuti Zagrebaši stižu do svoje najveće prednosti na utakmici, čak sedam golova više od Vardara (21:14). Vardar je do kraja utakmice uspio tek ublažiti poraz, pa je tako utakmica završila rezultatom 28:26.

Najbolji u redovima PPD Zagreba bili su Dobrivoje Marković sa sedam golova i Josip Valčić s pet golova, Stevanović je upisao devet obrana.
Kod Vardara su se istaknuli hrvatski rukometaši Igor Karačić i Ivan Čupić s po četiri gola. Dok je Luka Cindrić dodao tri gola.

Ovom pobjedom Zagreb se probio na drugo mjesto s 28 bodova iz 12 utakmica, Vardar je prvi s 35 bodova s dvije utakmice više od Zagreba.

Na tribinama Arene u Varaždinu našlo se ugodno društvo. Zagrebaše su bodrili i kolege poput Pavlovića, Šprema i Mandalinića, a utakmicu je došao pogledati i član prvaka Europe Kielcea i bivši vratar Zagreba naš Filip Ivić.

RK Zagreb / Instagram

RK Zagreb / Instagram

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.