GRAND PRIX OSIJEK ŽITO CHALLENGE CUP

SELIGMAN, BARON, TKALČEC I KAJIĆ IZBORILI FINALE U OSIJEKU

SELIGMAN, BARON, TKALČEC I KAJIĆ IZBORILI FINALE U OSIJEKU

Prvi kvalifikacijski dan u gradu na Dravi započeo je više nego odlično za hrvatske gimnastičare. Maksimalanim učinakom na Grand Prix Osijek Žito Challenge Cupu , Robert Seligman i Matija Baron na konju s hvataljkama, te Tijana Tkalčec i Ema Kajič izborili su finale koje će se održati u subotu pred osječkom publikom.

Robert Seligman nakon skupljenih 14,300 bodova i najbolje odrađenih kvalifikacija željno iščekuje pobjedu u svom gradu:

„Danas sam odvježbao dobro, imao sam neke greške, ali izdržao sam, što je najbitnije. Moram biti iskren, osjećao sam veliki pritisak, jer sam silno želio izboriti finale i nastupiti u subotu pred punim Gradskim vrtom. Odužiti im se i napokon pobijediti u svom gradu. Dat ću sve od sebe da to napravim”.

Odličnu predstavu imala je i bivša europska finalistica i dvostruka osvajačica ukupne pobjede u Svjetskom kupu Tijana Tkalčec s rezultatom od 13,550 bodova:
„Jako sam zadovoljna svojim povratkom u gimnastiku nakon dvije godine odsustva. Puno se bolje sad osjećam, lakše mi je skakati i izuzetno sam zadovoljna što se to vidi na mojim skokovima i ocjenama i puno mi znači što sam sad čak i bolje odskakala nego u Kopru i što sam ušla ovdje u finale. Ipak je ovo Osijek, ipak je ovo domaća publika, domaći teren i to me posebno veseli“.

Sutra nas očekuje još jedan uzbudljiv dan u Osijeku, gdje od 15:00 h startaju nove hrvatske snage, Tin Srbić i Marijo Možnik na preči, Ana Đerek na gredi i parteru te Ana Poščić na parteru.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.