Senzacionalan transfer pred mladim hajdukovcem!

Senzacionalan transfer pred mladim hajdukovcem!

Prema najavama iz Italije, Hajdukov Ante Palaversa pred vratima Manchester Citya

Ugledni talijanski novinar, Gianluca Di Marzio, poznat kao specijalist za transfere, objavio je vijest da je Manchester City u pregovorima za mladog hrvatskog reprezentativca Antu Palaversu. Cifra koja se spominje u kontekstu transfera iznosi 8 milijuna eura, a Hajduku bi još na račun mogao sjesti i određeni postotak od budućeg transfera.

Ante Palaversa je mladić rođen 2000.g godine, te je do sada sakupio 46 nastupa za mlađe reprezentativne selekcije, te se nametnuo kao kapetan, i pritom postigao 7 pogodaka. Za momčad Hajduka je debitirao na ljeto pod dirigentskom palicom Željka Kopića, dok je na nedavnoj pripremnoj utakmici Siniša Oreščanin mu dao kapetansku traku.

Pep Guardiola je oduševljen mladim Palaversom, te u njemu vidi nasljednika Fernandinha. Da ovo nisu samo špekulacije, potvrđuju i izvori bliski klubu. Svakako senzacionalna vijest za sve ljubitelje hrvatskog nogometa i nažalost potvrda surovog stanja na nogometnoj tržnici, gdje klubovi iz hrvatske jedino mogu preživjeti prodavajući svoje najveće nogometne dragulje u najjače i financijski najbogatije klubove svijeta.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.