Senzacionalno, legenda hrvatskog rukometa želi preuzeti klupu reprezentacije Srbije!

Senzacionalno, legenda hrvatskog rukometa želi preuzeti klupu reprezentacije Srbije!

Veliki trenerski transfer je na pomolu.

Legendarni hrvatski rukometaš Nenad Kljaić nakon što je otišao iz Saudijske Arabije je bez posla, no to vrijeme provodi za razgovore sa čelnim ljudima rukometnog saveza Srbije.

“Vodio sam nekoliko neformalnih razgovora s ljudima iz Saveza. Što se mene tiče, vrlo rado bih želio ponudu od Srbije i odmah bih ju prihvatio, čak i za manje financijske uvjete od onih koje dobijam u drugim zemljama, s obzirom na to da puno vremena provodim u Beogradu“, započeo je Kljaić za Spotklub.

“Ja sam Hrvat i pitanje je kako bi ljudi u Srbiji prihvatili da Hrvat vodi Srbiju. Znam da bi me prozivali i u Hrvatskoj, no ja ne bih imao problem s time jer sam profesionalac. Rukovodstvo RSS-a može osigurati određen novac koji bi me zadovoljio, no ne ovisi sve o meni, već o mnogim drugim faktorima“, iskreno je nastavio.

Za kraj se osvrnuo i na Hrvatsku:

“Hrvatska ima odlično organiziran savez, strašnu logistiku i odličan izbor igrača. Nakon procesa pomlađivanaja i odlaska generacije Balića opet smo imali momčad za sami vrh i naslov. Mislio sam da ćemo dogurati do finala Eura, no najveća greška bila je u izboru trenera golmana, koji su po meni najviše podbacili. To sam rekao i samom Červaru šest mjeseci prije prvenstva. Dakako, drugi problem bili su mladi igrači, no to je normalno s obzirom na njihovu dob“, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.