Šesto izdanje Dvoranskog prvenstva u nogometu završilo u odličnoj atmosferi

Šesto izdanje Dvoranskog prvenstva u nogometu završilo u odličnoj atmosferi

Šesto izdanje Dvoranskog prvenstva Grada Rijeke u nogometu završilo je finalnom utakmicom najmlađe kategorije 2009. u kojoj su nogometaši HNK Rijeke pobijedili svoje vršnjake iz NK Grobničan, uz brojnu publiku i odličnu atmosferu na tribinama Dvorane mladosti.

 nogometasi-mlade-hr_o


nogometasi-mlade-nade_o

nogometasi-mlade-nade-4_o

Jedno je od najmasovnijih sportskih natjecanja u regiji, u kojemu sudjeluju djeca i odrasli nogometaši u 12 različitih kategorija, još se jednom pokazalo kao pun pogodak obzirom da je ove godine nastupilo rekordnih 212 ekipa s više od 3100 nogometaša koji su tijekom održavanja prvenstva odigrali čak 448 utakmica.

I ove godine prvenstvo je imalo humanitarnu notu i to finalnog dana kada je prikupljeno 10.700 kn za akciju ”Zajedno za Dominikov osmijeh“.

Tijekom prvenstva posjetitelji su mogli uživati u brojnom popratnom sadržaju koji su za njih pripremili organizatori. Od nastupa jednog od najistaknutijih hrvatskih mađioničara i iluzioniste Andreja Škedela, gostovanja nogometaša HNK Rijeka, natjecanja u driblingu, nogometnom biljaru, foto korneru…

Dvorana mladosti zaista je odisala nogometom svih 14 dana koliko je natjecanje trajalo, a odlična atmosfera na tribinama posljednjih dana najbolja je nagrada mnogobrojnim natjecateljima i organizatoru prvenstva NK Lokomotiva uz odličnu realizaciju ekipe iz Adria sporta.

Pobjednici po kategorijama:

Predtakmičari 2009. HNK Rijeka
Predtakmičari 2008. ŠN 1. Gol
Morčići 2007. ŠN Toretta
Morčići 2006. HNK Rijeka
Mlađi pioniri 2005. HNK Rijeka
Mlađi pioniri 2004. NK Jevnica
Stariji pioniri 2003. ŠN 1. Gol
Stariji pioniri 2002. NK Rab
Kadeti 2000. NK Grobničan
Juniori 1998. NK Lokomotiva
Seniori NK Opatija
Veterani NK Opatija

nogomet-dvoransko_o

nogomet-dvoransko2_o

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.