Šibenske gimnastičarke uspješne u Novom Sadu!

Šibenske gimnastičarke uspješne u Novom Sadu!

Na turniru je nastupilo oko 400-tinjak djevojčica iz svih krajeva svijeta.

Iako je putovanje u Novi Sad članicama šibenskog Kluba ritmičke gimnastike “Nebo” do zadnjeg trenutka bilo upitno, ipak su odlučile otputovati na jaki međunarodni turnir „Butterflly Cup“. Nisu Šibenčanke ni trenutka dvojile, na kraju su se ipak odlučile otputovati u Vojvodinu, što je bila itekako dobra odluka.

Iz vojvođanske metropole mlade šibenske ritmičarke, predvođene trenericom Dragicom Gulin, iz snježnog su se Novog Sada, osim sa puno prekrasnih uspomena i druženja vratile i s medaljama!

Na turniru je nastupilo oko 400-tinjak djevojčica iz svih krajeva svijeta. Svaka od njih u vojvođansku prijestolnicu stigla je sa velikim željama, riječ je o osvajanju odličja, a što naravno priželjkuje svaki sportaš.

Šibenčanke su se natjecale u nekoliko uzbudljvih i atraktivnih kategorija kao što je  B-light, u B i A programu, za sveukupni plasman i po rekvizitima najbolje natjecateljice zaslužile su medalje odnosno nagrade.

Konkretno, kada je riječ o nastupima  hrvatskih“ ritmičarki“, Marta Miškić zauzela je 13. mjesto u B programu. Tonka Rupić i Eva Sršen bile su sjajne, druga i treća u natjecanju u vježbama bez rekvizita.

Na kraju i mali podsjetnik. Klub ritmičke gimnastike “Nebo” osnovan je 25.studenoga 2015.godine u Šibeniku i to, kako podsjećaju iz kluba, s ciljem promicanja ritmike, plesa i ritmičke gimnastike kao sporta i rekreacije.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.