Šibensko-kninski nogometni savez daje podršku Šukeru!

Šibensko-kninski nogometni savez daje podršku Šukeru!

Dario Šimić, protukandidat Davoru Šukeru, prezentirao je svoju kandidaturu za predsjednika HNS-a.

Sve je jača i zanimljivija izborna utrka za novog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, a istovremeno sve je manje vremena preostalo. Dario Šimić, protukandidat Davoru Šukeru za predsjednika HNS-a, zajedno sa Stipom Pletikosom, Marijem Stanićem i Marijem Jurićem prezentirao je danas svoj program članovima Izvršnog odbora Šibensko-kninskog nogometnog saveza.

Kako je istaknuo bivši “vatreni” Mario Stanić, riječ je je o prvoj prezentaciji Šimićevog programa, odnosno svih onih koji ga podržavaju. Šimić kao kandidat za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza istaknuo je da je riječ o prvoj prezentaciji na terenu te podsjetio da je važno da se ljudi predstave, da se osjeti energija i zadobije povjerenje. Naglašava da sve to rade iz srca te da je ključno vratiti povjerenje u hrvatski nogomet.

Nekadašnji “vatreni” suglasni su s mišljenjem javnosti da treba stati na kraj agoniji hrvatskog nogometa. Kao jedno od rješenja vide decentralizaciju saveza, odnosno da ne smije sva moć biti isključivo u Zagrebu.

Uvjereni su da će skupiti potrebnih devet potpisa županijskih saveza koliko im je potrebno za predsjedničku kandidaturu.

Nije Šimić jedini kandidat koji je krenuo u prikupljanje potrebnih glasova. Program Davora Šukera iznio je Ante Kulušić, dopredsjednik HNS-a.

Izvršni odbor je donio jednoglasnu odluku da podrži kandidaturu Davora Šukera, a potaknuto obećanjem da će Šibensko-kninski nogometni savez od HNS-a dobiti 100 000 eura u iduće četiri godine za ulaganje u sportsku infrastrukturu.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.