Šimić i njegov tim uputili pitanje Miškoviću nakon njegove izjave na presici

Šimić i njegov tim uputili pitanje Miškoviću nakon njegove izjave na presici

Nakon presice, Dario Šimić i njegov tim (Goran Vlaović, Mario Stanić i Stipe Pletikosa) reagirali su na izjave Miškovića.

Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeke i član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, u utorak je na press konferenciji javnosti obznanio da neće podržati niti jednog kandidata u predsjedničkoj utrci za HNS.

“Imao sam Kustića kao kandidata, samo me on zanimao. Nažalost, on više nije kandidat. Tu za mene priča završava. Sastao sam se sa Šimićem tri puta, ali ništa konkretno osim riječi “promjena” nisam čuo. Pa slično je i sa Šukerom… Ja želim promjene o kojima sam govorio”, rekao je Mišković.

Potom je predsjednik hrvatskog prvaka okupljenim novinarima predstavio plan po kojem bi hrvatski klubovi i hrvatski nogomet općenito mogli zarađivati dio novca od prihoda kladionica, televizijskih prava i boravišnih poreza. Nakon toga poručio je da nije niti Mamićev niti Šukerov čovjek.

Nakon presice, Dario Šimić i njegov tim (Goran Vlaović, Mario Stanić i Stipe Pletikosa) reagirali su na izjave Miškovića.

“Gospodin Mišković je danas na konferenciji za medije iznio nekoliko ideja za razvoj hrvatskog nogometa. Neke od njih uključene su i u naš program kojeg smo prezentirali onim županijskim savezima koji su nas pristali primiti. Nakon svega, imamo samo jedno pitanje za gospodina Miškovića – misli li da će ijedan od svojih planova ostvariti s aktualnim vodstvom HNS-a?”

Odmah su i sami ponudili odgovor.

“I on zna da neće.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.