Šimić pred porazom: “Ovaj sustav će se urušiti sam od sebe”

Šimić pred porazom: “Ovaj sustav će se urušiti sam od sebe”

Prema trenutnoj situaciji Šimić ipak neće biti kandidat za predsjednika HNS-a.

Dario Šimić, proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativac, gubi utrku za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza. Prema trenutnoj situaciji Šimić ipak neće biti kandidat za predsjednika HNS-a.

Bivši igrač Dinama, Intera, Milana i Monaca ušao je u predsjedničku borbu zajedno s Stipom Pletikosom, Marijem Stanićem i Goranom Vlaovićem, bivšim Vatrenima. Šimić je blizu poraza jer još uvijek nema prikupljenih devet potpisa županijskih nogometnih saveza koliko je minimalno potrebno uoči Izborne skupštine HNS-a koja je na rasporedu 22. prosinca.

Međutim, Šimić nastavlja borbu za hrvatski nogomet i dalje će se zalagati za vraćanje povjerenja u hrvatski nogomet. Također, u slučaju da ne prikupi dovoljan broj potpisa saveza, i dalje će biti oporba Davoru Šukeru, aktualnom predsjedniku HNS-a.

“Ja ostajem da bih se borio, a ovaj sustav će se urušiti sam od sebe”, kazao je Šimić. Treba naglasiti da su Šimića podržale sve navijačke skupine u ovoj kampanji, ali navijači ne mogu birati predsjednika u Skupštini.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.