Sjajna gesta: Zlatni vaterpolist Anđelo Šetka dovodi djecu iz Vukovara na more

Sjajna gesta: Zlatni vaterpolist Anđelo Šetka dovodi djecu iz Vukovara na more

Povodom osvajanja zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti, splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara primio je danas delegaciju Hrvatskog vaterpolskog saveza. Među uzvanicima bio je i reprezentativac Anđelo Šetka, koji je svojim emotivnim govorom otkrio kako je za vrijeme posjeta vaterpolske reprezentacije Vukovaru upoznao puno djece koja su bila iznimno sretna zbog dolaska reprezentacije u Vukovar.

‘Rekli su mi u Vukovaru da im političari dođu i prođu, slikaju se i odu. E, pa neka sad znaju da netko misli na njih, da ja mislim na njih i da ću napraviti sve što mogu da dovučem tu djecu do Splita i da ih upoznam. Vas molim samo da mi pomognete da to realiziram’, rekao je Šetka u emotivnom govoru te zamolio da se učini sve što je moguće kako bi Split ugostio djecu iz Vukovara.

‘Bez obzira na njihovu nacionalnu pripadnost, učinite sve da vukovarska djeca dođu u Split, neka igraju vaterpolo ili bilo koji drugi sport, neka treniraju i uživaju u igri. Toj djeci treba veselja i radosti’, zaključio  je Šetka.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.