Skandal na pomolu: Igrač Dinama optužen za fizički napad!

Skandal na pomolu: Igrač Dinama optužen za fizički napad!

Atiemwen se našao usred skandala, gdje ga gospođica koja je provela večer s njim optužuje za fizički napad

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Iyayi Bealive Etiemwen, igrač Dinama koji je u zimskom prelaznom roku prešao iz Gorice u Dinamo, optužen je za fizički napad!

Dotična gospođica koja je prijavila policiji događaj, najavila je tužbu protiv nogometaša GNK Dinama preko društvenih mreža. Poruka je glasila ovako:

“…Javno objavljujem ovo , noćas između 23,00 fizički sam napadnuta od strane dotičnog gospodina, Iyayi Believe Atiemwen, zadobila sam par fizičkih ozljeda, policija je zabilježila ovaj slučaj. Gospodin je nakon dolaska policije rekao da sam sama razbacala svoje stvari i da me nije dotaknuo, ali na svu sreću (nesreću) imam vidljivih ozljeda na svome tijelu, i ovim putem se javno obraćam dotičnom gospodinu, a i upozoravam sve cure, djevojke da se paze jer ovo je za mene bila jedna velika životna škola koju ću pamtiti do kraja života! I opet javno se obraćam dotićnom Iyayi Believe Atiemwen, koji mi je nanio ozljede glave i uz to sve i pokušaj gušenja.. S ovom izjavom idem do kraja jer treba stati na kraj takvim likovima, koji misle da su netko i nešto! S tužbom idem do kraja dok manijak ne dobije sto je tražio!! Gospodine Atiemwen, ne bojim te se kao što sam rekla, ti si na to rekao da ja neznam tko si ti , “ja sam igrač dinama” te ovim putem javno prozivam i nogometni klub GNK Dinamo! S svojom izjavom i tužbom idem u sve novine , dok pravda ne pobjedi!! Prema izjavama drugih ljudi ja nisam jedina , koja je doživjela ovo!”

Ozbiljne su optužbe upućene na račun Dinamovog zimskog pojačanja, a po riječima dotične gospođe ovo mu nije prvi takav slučaj.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.