Sklopljen dobar posao – potpisan ugovor s novim ulagačem u hrvatski nogomet

Sklopljen dobar posao – potpisan ugovor s novim ulagačem u hrvatski nogomet

"Ponosan sam što možemo predstaviti novog ulagača u Hrvatsku i drago mi je što je Favbet prepoznao sve ono što hrvatski sport općenito, a pogotovo hrvatski nogomet, može donijeti njihovom marketinškom poslovanju", rekao je Šuker.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker potpisao je u utorak u ime Saveza četverogodišnji sponzorski ugovor s međunarodnom grupom Favbet. Prigodom potpisivanja četverogodišnjeg ugovora između Hrvatskog nogometnog saveza i grupe Favbet, predsjednik HNS-a Davor Šuker i generalni direktor Favbet grupe, Andrii Matiukha, održali su konferenciju za medije. Predstavnicima Favbeta tom su prilikom predani i darovi, prigodni dresovi Vatrenih.

Međunarodni holding Favbet počašćen je potpisivanjem ovog četverogodišnjeg ugovora s Hrvatskim nogometnim savezom. Nogomet je u Hrvatskoj nevjerojatno popularan, okuplja Hrvate koji su ponosni na svoje nogometaše. Ulaganjem i partnerstvom Favbet želi podržati nacionalne junake na Europskom prvenstvu 2016. godine te nakon njega. Nije tajna da među našim klijentima vlada najveći interes za nogomet, a sada će naš logotip biti u blizini hrvatske reprezentacije. To će nam pomoći dokazati odanost klijentima te privući nove. Sigurni smo da će suradnja biti veliki uspjeh, kako za nas, tako i za HNS. Imamo u planu razne standardne aktivnosti i promocije, a čak i bez posebnih događaja zadovoljni smo sklapanjem suradnje i ponosni na nju”, poručio je Matiukha.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza osvrnuo se i na fazu priprema Hrvatske nogometne reprezentacije za nastup na Europskom prvenstvu u Francuskoj rekavši:  “Pohvalio bih atmosferu koju su navijači stvorili u Međimurju, u Koprivnici te u Rovinju i Istri. Mislim da su navijači došli na svoje i mislim da ćemo u dogovoru sa županijskim savezima dati još više utakmica Međimurju, Koprivnici, a znate da se dobro osjećamo i u Slavoniji. Treba vidjeti možemo li dovesti tamo koju pripremnu utakmicu za SP u Rusiji. U Rijeci, nogometnom gradu, također ćemo imati otvoreni trening i hvala svima koji su napravili projekt NK Rijeke. Cilj nam je na EP-u ići utakmicu po utakmicu te proći skupinu. No, nije dovoljno to reći, treba to dokazati na terenu”, zaključio Šuker.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.