Slaven Bilić ”preživio” sastanak i ostaje na klupi West Hama!

Slaven Bilić ”preživio” sastanak i ostaje na klupi West Hama!

Slaven Bilić ipak ostaje na klupi West Hama, potvrdila je to uprava kluba. Naime, sinoć je hrvatski trener održao sastanak sa suvlasnikom kluba Davidom Sullivanom, koji je potvrdio kako do otkaza neće doći.

Bivši izbornik reprezentacije Hrvatske pod velikim je pritiskom zbog činjenice da momčad ne igra dobro te je loše otvorila sezonu i nakon tri kola nalazi se na posljednjem mjestu. Uz Čekićare, jedino Crystal Palace i Bournemouth nemaju nijedan osvojeni bod.

Iako se o otkazu govorilo i puno ranije, nakon subotnjeg 3:0 poraza od Newcastlea došlo je do novih glasina kako je Bilićev otkaz praktički neminovan, dok je i sam Bilić u intervjuu govorio s oprezom:

”Ovo je drugačije i izgleda zabrinjavajuće, no u svakom klubu ima uspona i padova. Možemo se izvući, ali to moramo učiniti sami. Nitko to neće učiniti umjesto nas. Ja sam trener ove momčadi i moram imati samopouzdanja i vjerovati u svoju momčad i u dobrim i u lošim trenutcima”.

Nakon kratkog sastanka sa Sullivanom, koji je sinoć došao pogledati žensku momčad u njihovoj ligi, odlučeno je kako Bilić ostaje još barem jednu utakmicu. Tako je strateg dobio priliku da tijekom reprezentativne stanke probudi svoje igrače i pokuša ju posložiti na pravi način. Ključna utakmica vjerojatno će mu biti 11. rujna protiv Huddersfielda na domaćem terenu.

I jedna zanimljivost za kraj, engleski mediji izračunali su da je West Ham imao prednost u čak 101 utakmici, no ostvario je svega 38 pobjeda, što je mizeran postotak od 37,62%.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.